Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 22

13-12-2019 LA GENERALITAT COL·LABORA AMB UNA SUBVENCIÓ EN ACTUACIONS DE PROMOCIÓ COMERCIAL DESTINADES ALS MERCATS MUNICIPALS DE VALÈNCIA 2019 AFIC

LA GENERALITAT COL·LABORA AMB UNA SUBVENCIÓ EN ACTUACIONS DE PROMOCIÓ COMERCIAL DESTINADES ALS MERCATS MUNICIPALS DE VALÈNCIA 2019 AFIC

 

 

La Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball col·labora amb una subvenció en diverses actuacions de promoció comercial dels mercats municipals de València.

 

 L'objectiu de les actuacions promocionals en els mercats municipals de València ha sigut potenciar els mercats municipals de València, donar a conéixer la qualitat i frescor dels productes que ofereixen, així com posar en valor la proximitat, la qualitat, el tracte personalitzat i familiar dels nostres mercats.

 

L'eix fonamental de l'actuació  ha sigut la realització d'un mercat extraordinari en la Plaça de l'Ajuntament de València el 27 d'octubre de 2019 amb la finalitat de donar a conéixer els mercats municipals de la ciutat .Aquesta actuació inclou els serveis de coordinació, creativitat, actuacions d'animació i instal·lació de quatre inflables i sis sanitaris portàtils higiènics amb motiu de la celebració d'un mercat extraordinari el 27 d'octubre de 2019 en la Plaça de l'Ajuntament .

Així mateix, amb motiu de l'actuació promocional del Bonic/a Fest en l'estand de la plaça de l'Ajuntament es va realitzar una actuació per a donar a conéixer i difondre les activitats del Bonica Fest, amb repartiment de marxandatge promocional que va incloure 5500 bosses promoció comercie plegable model corni disseny de fruites, 4000 boligráfos i 3000 xapes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

07-02-2017 PROGRAMA DE RADIO LA VEU AL MERCAT

PROGRAMA ESPECIAL RÀDIO “LA VEU AL MERCAT”2017

 

DATES PROGRAMES DE RÀDIO EN ELS MERCATS MUNICIPALS DE VALÈNCIA:

FEBRER: Dia 7 Algirós , 14. Castella .21 Rojas Clemente, 28 Torrefiel.

MARÇ: Dia 7.Benicalap, 21. Jesús, 28.Mossen Sorell .31. Cabanyal

ABRIL: Dia 4. Russafa , 11.Central, 18. Grau , 25.Pl.Redóna .

MAIG: Dia 2.Jerusalem , 9. Natzaret, 16. Benimamet, 23.Algirós, 30 . Castella 

JUNY: Dia 6. Rojas Clemente, 13.Torrefiel, 20.Benicalap , 27. Cabanyal .  

JULIOL: Dia 4. Jesús, 11.Mossen Sorell, 18. Russafa, 25. Central. 
SETEMBRE: Dia 5 Grau, 12. Plaça Ajuntament , 19. Pl.Redóna, 26. Jerusalem.

OCTUBRE: Dia 3. Natzaret, 10.Benimamet, 17.Algirós, 24.Castella, 31. Rojas Clemente.

NOVEMBRE: Dia 7. Torrefiel, 14. Benicalap, 21.Cabanyal, 28. Central.

DESEMBRE: Dia 5.Mossen Sorell, 12.Russafa, 19.Jesús, 26.Grau.
 

14-12-2015 CAMPANYA DE PROMOCIÓ DEL XICOTET COMERÇ DE VALÈNCIA EN NADAL 2015

 

Les persones que obtinguen més m'agrada en les xarxes socials seran les guanyadores del premi d'un seient privilegiat en la festa Cavalcada de Reis junt amb 4 invitats més( max.5 guanyadors).

https://datos.portaldelcomerciante.com/userfiles/1061/1140/file/basesConcurs-2.jpg

Més info

25-09-2015 FESTA AL MERCAT EN EL MERCAT CENTRAL DE VALENCIA

Con la finalidad de promocionar la calidad de los productos del Mercado, el próximo 26 de septiembre , vuelve la Campaña de promoción Festa al MERCAT en el Mercado Central de Valencia. En la que se podrán degustar los productos de venta en el Mercado y disfrutar de actuaciones de animación.

11-09-2015 CHEF AL MERCAT EN EL MERCAT DE JESÚS

EN EL MERCADO DE JESUS  UNA NUEVA EDICIÓN DEL “CHEF AL MERCAT” CON CHARLY ARANDA CHEF DEL RESTAURANTE DIN DA DAA.

El Mercado de Jesús acoge  el sábado 12 de septiembre una nueva sesión de la iniciativa municipal denominada “Chef al Mercat” que, en esta ocasión,  contará con una exhibición de cocina  del  Chef del Restaurante DIN DA DAA.

Desde la Concejalía de Comercio, se va a realizar una actuación promocional para los Mercados Municipales de Valencia “El Chef al Mercat”, con el  objetivo de promocionar los productos del Mercado como referentes de calidad, frescura y buen servicio a los ciudadanos.

El “Chef al Mercat” pretende, en definitiva, fomentar entre el público la dieta mediterránea; y qué mejor forma de hacerlo que acercando el trabajo de reconocidos chefs a los clientes de los mercados municipales, lugar donde se pueden encontrar prácticamente todos los ingredientes que forman parte de los platos que preparan.

Esta actuación se realizará en el Mercado de Jesús el próximo 12 de septiembre a las 12:00 horas, contando con la presencia del  Chef Charly Aranda del Restaurante DIN DA DAA.

La actuación promocional se publicitará a través de carteles, lonas en las puertas principales del Mercado  de  Jesús , buzoneo informativo del acontecimiento en las zonas próximas al Mercado, bussi en los buses de la EMT, así como prensa, etc. También podrá visualizarse el acontecimiento en una pantalla de televisión que se colocará en el Mercado. Durante  el acto se realizará el sorteo de 6 cenar para  dos personas en dicho Restaurante.

         El Chef de cocina ,  dará a conocer su que hacer en el marco de un acto en el que también se promocionan los vinos de la Comunidad Valenciana.