Ajuntament de València::Directorio comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categorías

La Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball col·labora amb una subvenció en l'actuació promocional Concurs fotogràfic dels mercats municipals  # Clickalmercat  2018.

 

L'objectiu del concurs ha sigut potenciar els mercats municipals de València, donar a conéixer la qualitat i frescor dels productes que ofereixen, aixi com posar en valor la proximitat, la convivència, el tracte personalitzat, familiar, etc. L'eslògan identificatiu del concurs  # ClickAlMercat ha regit les actuacions vinculades al concurs.

L'eix fonamental del concurs fotogràfic és participar en la difusió de la imatge dels nostres mercats municipals com a referents d'una alimentació sana i saludable i en la participació  de premis  en dos categories: 1 Premi reportatge: 1000,00€ i 4 premis instagramers: 500,00€. El període de realització del concurs fotogràfic va abarcar del 6 de febrer al 7 de març de 2018.

Les bases del concurs  es podien consultar en la web municipal de l'Ajuntament de València i en la web de comerç: www.comercvlc.es .